Deelnemers gezocht voor Zeeuws onderzoek NAH

Wilt u uw ervaring met NAH inzetten voor anderen? Dan is dit uw kans.

 

Graag vragen we uw medewerking aan een Zeeuws onderzoek onder mensen met NAH. In dit onderzoek wordt bekeken wat belangrijk is voor mensen met NAH in de thuissituatie. En hoe die wensen passen bij de zorg- en behandelmogelijkheden in Zeeland. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt om verbeteracties op te zetten. Met als doel de kwaliteit van zorg voor mensen met NAH in Zeeland te verbeteren.

 

Dit onderzoek wordt gedaan vanuit het Centre for Research and Innovation in Care (CRIC) Universiteit Antwerpen door onderzoekster Nicky Ganseman. Zij studeert aan de universiteit van Antwerpen en is werkzaam als coördinator NAH bij Zeeuwse Zorgschakels.

 

Wat vragen wij van u?

 

Als u wilt meewerken aan dit onderzoek kunt u Nicky een mail sturen dat u mee wilt doen:  Haar gegevens staan onderaan de brief vermeld: “ik wil deelnemen aan het onderzoek” en  uw telefoonnummer. Nicky zal dan contact met u opnemen om een afspraak te maken. Bij u thuis zal er een vragenlijst worden afgenomen door een student van de Hogeschool Zeeland.

Voorafgaand krijgt u uitleg over de vragen en kunt u beslissen of u wel of niet wilt deelnemen. Zonder opgave van reden. Als uw wilt deelnemen zal u worden gevraagd om een toestemmingsformulier te ondertekenen.
 

Veiligheid

De gegevens van deze vragenlijst worden gecodeerd verwerkt en zijn nooit te herleiden naar u als persoon. De gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor dit wetenschappelijk onderzoek. Er zijn geen risico’s verbonden aan dit onderzoek.

 

Informatie onderzoek

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een voorbeeld van het toestemmingsformulier en van de vragenlijst. U kunt dit dan alvast doorlezen. U hoeft nog niets in te vullen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indien u meer uitleg wenst kunt u contact opnemen met Nicky Ganseman.

 

Met vriendelijke groet,

 

Nicky Ganseman

nicky.ganseman@student.uantwerpen.be

 

Promotor:

Prof. Dr. Olaf Timmermans

Olaf.timmermans@uantwerpen.be